|
ساختن موتور 4 چرخ و ماشن تفریحی -ساحلی
|
|
۱۸-۱-۱۳۹۱, ۱۰:۲۱ عصر
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ساختن موتور 4 چرخ و ماشن تفریحی -ساحلی
با عرض سلام خدمت دوستان
مدتی است که در فکر ساختن وسیله ای برای تفریح و یا استفاده در انبار میباشم مانند تصویر زیر
|
|||
|
۱۸-۱-۱۳۹۱, ۱۰:۲۵ عصر
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: ساختن موتور 4 چرخ و ماشن تفریحی -ساحلی
حالا نمیدانم از کجا شروع کنم هیچ اطلاعی از اجزای لازمه ندارم یا حتی ساختن چهار چوب اصلی فقط انجین 50 سی سی موتور بدون دنده را دارم نظراتان راجبه ظراحی و ... چیه نمیدانم برای بلبرنگ چرخ ها از چی استفاده کنم و یا چجوری چرخ ها را نگه دارم روی بدنه که در اثر فشار شکسته نشه حالا هر نظری برای مدل و یا ساختن و اطلاعات فنی ای که دارید ممنون میشوم راهنمایی کنید و مراتب کار را دنبال کنید موفق باشید
|
|||
|
۱۹-۱-۱۳۹۱, ۰۴:۲۵ صبح
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من که میگم یکی بخری بهتره شما که اطلاعات نداری حتما لوازم ساخت هم نداری بدون لوازم که نمیشه ساخت پس آمادش بخر
موتور 50 سی سی که برای براو و رکس بود نمیتونه این بکشه. |
|||
|
۱۹-۱-۱۳۹۱, ۰۶:۰۹ صبح
ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
مشکل هزینه خریدن آماده نیست کلا همیشه دوست دارم خودم وسایل مورد نیازم را جمع و جور کنم اینطور که شنیدم میگن انجین این موتور های چهار چرخ ماله موتور های سم پاش هست یا موتور برق - پمپ 2 اینج آب کش نمیدونم اگر از انجین 125 سی جی استفاده کنم راهی برای اینکه دنده ها اتومات عوض بشه هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میترسم اینجوری از آب در بیاد ![]() ![]() |
|||
|
۱۹-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۱۱ صبح
ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
ميتوني از موتور وسپا استفاده كنيد يا موتورهاي دنده اتوماتيك ولي بيشتر شبيه اين ماشينهاي كارتينگ ميشه فكر نميكنم تو ساحل بدردت بخوره
|
|||
|
۱۹-۱-۱۳۹۱, ۰۷:۴۲ صبح
ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
شما میتونی از اینها یک خورده ایده بگیری.
عمو فرخ ![]() ............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید. |
|||
|
۱۹-۱-۱۳۹۱, ۰۲:۱۶ عصر
ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
آره اینا که عموفر گذاشته خیلی خوبن ومیشه خیلی ازشون کمک گرقت....
|
|||
|
۱۹-۱-۱۳۹۱, ۰۵:۴۹ عصر
ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ممنون عمو فرخ عزیز و دوستان لینک های بسیار خوب و جالبی هست ولی اینجوری به قول آقای رسولی کارت میشه الگو گرفت و تو ساحل جواب نمیده اگر الگو از اون مدلی که گذاشتم دارید ممنون میشوم بگذارید
|
|||
|
۱۹-۱-۱۳۹۱, ۰۸:۳۵ عصر
ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
از این مدلی که شما قرار دادید در ایران هست منتها از 2 میلیون تا 5 میلیون قیمت دارند ، جدیدا هم در شمال برای اجاره لب ساحل خوب پولی در میآورند .
برای درست کردن فکر نمیکند ارزش هزینه داشته باشد . ولی اگر تخصص ان را دارید بد نیست بسازید .
. . ![]() ![]() |
|||
|
۱۹-۱-۱۳۹۱, ۱۰:۲۴ عصر
ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
آره قیمتش خیلی بالاست بری ساختنش میتونم بسازم ولی چهارچوب اصلیش را نمیدانم و اینکه رینگ و لاستیکش موجود نیست ولی اگر کسی از این مدل داره یک زحمتی بکشه از انجینش یک عکسی بگیره و بگذاره که خیلی لطف میکنه اگر ساختمش دوستانی که همراهی کنند یک ماه اشانتیون برای خودشان با یک باک بنزین رایگان میدهم
![]() |
|||
|
|
براي آپلود عکس و فایل مورد نظر اينجا کليک نماييد
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

![[تصویر: mig_mig_666_2.jpg]](http://upload.tuningtalk.com/upload/mig_mig_666_2.jpg)

![[تصویر: armin1.png]](http://s2.picofile.com/file/7348639030/armin1.png)
![[تصویر: armin2.png]](http://s1.picofile.com/file/7348639779/armin2.png)