سایت همه چی و ایران  کیبورد یست مرجع تخصصی و پشتیبانی کیبورد

انجمن | سایت | چت روم | تماس با ما | فال روزانه و انواع فال | لیست اعضا | تقویم | شارژ ایرانسل همراه اول

زمان کنونی: ۴-۳-۱۳۹۲, ۰۹:۱۳ عصر درود مهمان گرامی! (ورود — ثبت نام)

سایت همه چی و ایران کیبورد یست مرجع تخصصی و پشتیبانی کیبورد / انجمن مشاوره و آموزش و سایر موضوعات مختلف /

برای مشاهده کامل انجمن مشاوره و آموزش اینجا کلیک نمایید

/ ماشین و موتور و مشکلات و تعمیرات آن / مسائل مربوط به خودرو ها و بحث و گفتگو و تعمیرات / کلیه مسائل مربوط به خودرو ( ماشین ) / آرشیو v
« قبلی 1 2 3 4 5 ... 7 بعدی »
/ میزان مصرف سوخت پراید و راهکارهای کاهش مصرف سوخت

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 3.56
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی | حالت خطی
میزان مصرف سوخت پراید و راهکارهای کاهش مصرف سوخت
۵-۴-۱۳۹۰, ۰۲:۱۷ عصر
ارسال: #1
مهدی رسولی آفلاین
مدیر کل انجمنهای همه چی،عضو هیئت مدیره
مدیران ارشد و اعضاء هیئت مدیران
وضعیت در یاهو
اعتبار: 92
حالت من: delgerefteh
میزان مصرف سوخت پراید و راهکارهای کاهش مصرف سوخت
725 كيلومتر جاده چالوس نوشهر نمك آبرود داخل شهر وجاده دو هزار اين دوروورا 42 ليتر سوزوندم با 4 نفر سرنشين البته با خودم 4 نفر بار زياد نبود داخل شهر هم صدي 7.5 ميسوزونم
اولين كاري كه ميكني حداقل 250 تومن خرج داره تعويض واير شمع ايريديوم سوزني دنسو كوئل اصلي اينكارارو كردي مصرفت صدي يك حداقل تو شهر مياد پايين با اين اوصاف كه قدرت موتورت هم يكمي بالاتر ميره وموقع كولر گيري مشكلي برات پيش نمياد من الان بعضي موقع ها تو دنده دو وسه هم تيكاف ميكنه البته اگر خركي رانندگي كنم ولي در مرحله دوم طرز درست رانندگي هست كه خيلي ها انجام نميدن سوم جايگزين كاتاليزور اصلي با اين آشغالايي كه سايپا گذاشته برش داريد فقط نفس ماشين بهتر ميشه واله ميگن تاثيرش تو بنزين صدي يك ليتره نه اينطوري نيست من رفتم اصليشو گفت 160 تومن 80 هزار كيلومتر هم كار ميكنه برش داشتم يه منبع كاتاليز ديگرو خالي كردم وگذاشتم تو مصرف فرقي نكرد ولي نفس ماشين بهتر شد وزودتر دنده ها پر شد ازين سراگزوزهاي من درآوردي كه مد شده نندازيد سر اگزوز هم ميندازيد درست حسابي يندازيد اگر صدا ميخواهيد فقط منبع بايد تعويض كنيد واله فقط براي قشنگي هست تا اينجا اگر اينكارارو كرديد دو ليتر كمتر شده وحدوداي 300 تومن هزينش ميشه ميتونيد بسم الله كه اين 300 تومن طي يكسال اگر نرمال از ماشين استفاده ميكنيد جبران ميشه تو 20 هزار كيلومتر استفاده جبران ميشه اونايي هم كه زياد استفاده ميكنن از ماشين زودتر جبران ميشه صدي دوليتر در 20000 كيلومتر ضرب و تقسيم كنيد در سال همون 300 هزار تومن ميشه البته ماشين با اين كارا خرجشم كمتر ميشه اصطحلاكشم كم ميشه در ضمن حتما اي سي يو تونو به يه آدم وارد نشون بديد تا براتون تنظيم دقيق كنه خيليها همينطوري فقط دياگ ميزنند سر درنميارن ازش تو فرحزاد يكي هست كارش خوبه روبروي اوين هم هست باد لاستيكاتونو با نيتروژن تعويض كنيد وهميشه دقيق بمومه روي همون عدد كه ذكر شده كم و زيادش تاثير داره نيتروژن هم ماشينو نرم ميكنه هم نيازي به تنظيم باد نداره حداقل تا شش ماه وتاثيرشم تو مصرف اينه ترمزها بهتر ميگيره چون چرخ خنك مومونه البته نه اون خنكي كه مشكل ساز باشه داغ داغ نميشه هميشه از عملكرد صحيح چرخها وروان گردي اونها مطمعن باشيد حتي اگر يك چرختون درگير باشه مصرف بالا ميره حال اينهارو انجام بديد حتما بقيشو خودتون ادامه ميديد فعلا براي اولش بسته فيلر ماشين رو صحيح انجام بديد يك ميل بالا پايين تاثيرش چندين برابره
از روغن موتور مناسب هم استفاده كنيد نه زياد سفت باشه نه آبكي وشل

امضاءو یادداشت مهدی رسولی .............

برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید

ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.

دوستان و كاربران محترم عمو فرخ فردا صبح 92/3/2 براي عمل به بيمارستان ميرن عمو را فراموش نكنيد
ارسال یک پیام خصوصی به این کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر دادن اعتبار به این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ نقل قول این ارسال
۵-۴-۱۳۹۰, ۰۹:۰۰ عصر (آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۴-۱۳۹۰ ۰۹:۰۰ عصر، توسط hamid2011.)
ارسال: #2
hamid2011 آفلاین
کاربر بسیار فعال
**
کاربران
وضعیت در یاهو
اعتبار: 0
حالت من: انتخاب نشده
RE: میزان مصرف سوخت پراید و راهکارهای کاهش مصرف سوخت
ممنون از توضیحات شما ...
البته من کاتالیزور رو باز کردم و به جاش لوله گذاشتم ... هم نفسش باز شده ، هم صدای اگزوز خیلی قشنگ شده و هم خرجش از منبع کمتره و نیاز به تعویض کردن هم نداره ...
ماشین من در شهر صدی 8 میسوزونه و در جاده نسبتا کفی صدی 5.5 با کولر ...
همین دو هفته پیش با ماشینم رفتم مشهد ... 2000 کیلومتر راه رفتم رفت و برگشت یک ثانیه هم کولر رو خاموش نکردم کلا 115 لیتر بنزین مصرف کردم ...

امضاءو یادداشت hamid2011 همین حالا خدا ، در سینه ی توست ...
ارسال یک پیام خصوصی به این کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر دادن اعتبار به این کاربر
۶-۴-۱۳۹۰, ۰۷:۳۵ صبح
ارسال: #3
مهدی رسولی آفلاین
وضعیت در یاهو
حال شما اگر شمهاتونو به ايريديوم ووايراتون رو به واير اسپورت معروف هست كه همون كره اي هست وكوئل خودرو رو به اصلي ارتقا بديد حتما تو شهر صدي 7 ميسوزونيد كه اين خودش يه هزينه 250 هزار تومني داره كه در طي يكسال جبران ميشه موفق باشيد

دوستان و كاربران محترم عمو فرخ فردا صبح 92/3/2 براي عمل به بيمارستان ميرن عمو را فراموش نكنيد
۱۹-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۰۹ عصر
ارسال: #4
yado آفلاین
کاربر جدید
کاربران
وضعیت در یاهو
با سلام دوستان من يك مشكل با پرايد مدل 83 انژكتوري دارم هر تعمير كاري رفتم نتونستند مشكلم رو حل كنند وقتي كه يك سر باطري رو در ميارم و دوباره مي بندم ماشين رو روشن مي كنم چراغ چك روشن مي شه دياك هم زدند نه تا ارور ميده ارورهارو پاك مي كنند هر وقت سر باطري رو برمي دارم روز از نو روزي از نو و دومين مشكل بوي بدي از اگزوز مياد و از عقب توي اگزوز دست مي زنم دستم سياه ميشه و مصرف بنزين هم با لاست لطفا راهنمايي كنيد با تشكر
۱۹-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۱۹ عصر
ارسال: #5
مهدی رسولی آفلاین
وضعیت در یاهو
شما هر ماشيني رو كه سوييچش باز باشه سر باطري رو جدا كني چك روشن ميشه وكد اخطار ميده سوييچ رو ببند و سر باطري رو در بيار ويك ربع جا نزن هم اخطار هاي داخل اي سي يو پاك ميشن هم مشكلي نداره

براي مصرف بالا و دوده ناشي از اگزوز نشونه خام سوزي وكامل نسوختن در محفظه احتراقه اولين كارها مطمعن شو شمهاتون سالمن در صورتي خرابي با نوع دو پلاتين بوش يا اصلي تعويض كنيد وفيلتر آنرا در موقع سر روي 9 دهم براي بنزيني و1 دوگانه سوز قرار دهيد واير رو هم همينطور اگه سالمه وشركتيه با نوع اصلي كرهاي تعويش كنيد اگرم خرابه وداراي ترك هستن تعويض كنيد بعد از كويل مطمعن شويد بعد فيلر سوپاپهارو چك كنيد بعد ورودي هوا يا همون دريچه گاز رو چك كنيد بعد سنسور ميل سوپاپ اگر كاتاليز داريد تعويض يا لوله بزاريد يا منبع فرقي نميكند اگر از فيلتر اسپرت غير اصلي استفاده ميكنيد بندازيد دور مفت نميارزه صدي يك ونيم اضافه ميسوزونه اگر همه اين موارد درست بود ومشكلي نداشت شرمنده موتور بايد بياد پايين ورينگهاي كمپرس وسوپاپ ها همگي تعويض شود ولي در اكثر موارد با اين هايي كه گفتم حل ميشه راستي يه انژكتور شويي هم افتاديد اگر تابحال انجام نداديد
براي مشكل موتور به يكي بگيد گاز بده ول كنه اگر از خروجي اگزوز دود سفيد يا سياه اومد مصرفتون بايد تنظيم بشه اگر سياه همراه با آبي اومد روغن سوزي وكمپرس داريد كه موتور بايد بياد پايين حتي اگه يكذره داد وقطع شد

۱۹-۶-۱۳۹۰, ۰۵:۵۱ عصر
ارسال: #6
yado آفلاین
کاربر جدید
کاربران
وضعیت در یاهو
دوست عزيز با تشكر از جواب شما ولي من سر كار كه مي روم شيفتي هستم وهر 10 روز 6 روز بايد ماشين تو پاركينگ اداره بخوابه در اين 6 روز سر باطري رو ور ندارم به علت داشتن دزدگير باطري خالي مي كنه قبلا كه سر باطري رو ور مداشتم اين مشكل رو نداشتم با تشكر
« قدیمی تر | تازه‌ تر »
ارسال پاسخ 

[-]
پاسخ سریع
پیام
پاسخ خود به این مطلب را در اینجا بنویسید.

شکلک‌ها
:32: :80: :14:
:106: :60: :45:
:97: :128: :111:
:23: :122: :114:
:108: :84: :67:
:120: :82: :35:
:105: :51: :96:
[شکلک‌های بیشتر]
شما 1 یا چند ارسال را برای نقل قول انتخاب کرده‌اید. نقل قول این ارسال‌ها یا عدم انتخاب آن‌ها.
تأیید تصویر
تأیید تصویر
(غیر حساس به کوچکی - بزرگی حروف)
لطفاً متن درون تصویر امنیتی را در کادر وارد نمایید. این عمل از ارسال‌های خودکار جلوگیری می‌کند.

براي آپلود عکس و فایل مورد نظر اينجا کليک نماييد

• مشاهده‌ی نسخه‌ی قابل چاپ
  • ارسال این موضوع به یک دوست
  • مشترک شدن در این موضوع
پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

تماس با ما | سایت همه چی و ایران کیبورد یست مرجع تخصصی و پشتیبانی کیبورد | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | بایگانی | پیوند سایتی RSS

Persian Translation by MyBBIran.com - Ver: 4.0