![]() |
|
دانلود درایور نصب پرینتر های مختلف - نسخهی قابل چاپ +- مرجع تخصصی و پشتیبانی کیبوردهای کورگ یاماها رولند جی ام (http://hamehchi.com) +-- انجمن: سایت همه چی ، تفریحی ، آموزشی ، فرهنگی ، اجتماعی ، مذهبی ، ورزشی ، هنری ،اخبار و رویدادها (/forumdisplay.php?fid=724) +--- انجمن: بخش موبایل و کامپیوتر (/forumdisplay.php?fid=100) +---- انجمن: سخت افزارها ، پرینتر ، اسکنر، مودم ، کارت صدا (/forumdisplay.php?fid=9) +----- انجمن: پرینتر (/forumdisplay.php?fid=413) +----- موضوع: دانلود درایور نصب پرینتر های مختلف (/showthread.php?tid=711) |
دانلود درایور نصب پرینتر های مختلف - فرشید رضائیان - ۶-۴-۱۳۹۰ ۰۱:۳۳ عصر با اجازه ی مدیریت این تایپک را ایجاد کردم نتیجه این تایپک در دراز مدت معلوم می شود چون با چند روز نمی شود درایور نصب همه پرینتر هارا در ان آپ لود کرد اما از امروز دانه دانه درایور ها را آپ می کنم با تشکر RE: دانلود درایور نصب پرینتر های مختلف - فرشید رضائیان - ۶-۴-۱۳۹۰ ۰۸:۳۵ عصر دوستان سلام این درایو نصب پرینتر سامسونگ CLP 310/315 است درایور های دیگر هم تا چند روز دیگه می ذلرم نیاز یه فرصت دارم!!! ممنونم ............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید.RE: دانلود درایور نصب پرینتر های مختلف - فرشید رضائیان - ۶-۴-۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ عصر شما در این تایپک می توانید با ذکر نام و مدل پرینتر خود پس از 24 ساعت درایور نصب آن را در همین تایپک دانلود نمایید! RE: دانلود درایور نصب پرینتر های مختلف - afsaneh_21 - ۷-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ صبح فرشید جان سلام لطفا در صورت امکان درایور نصب پرینتر سامسونگ 550-clp رو هم بزار ممنونم
RE: دانلود درایور نصب پرینتر های مختلف - فرشید رضائیان - ۱۰-۸-۱۳۹۱ ۰۹:۰۵ عصر سلام از لینک زیر با توجه به سیستم کامپیوتر خود دانلود و نصب نمایید ............. برای دیدن لینک ها و ادامه نوشته ها باید ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید مشاهده نمایید. |